PTP-psykologer

Habiliteringscentrum, Eksjö

Är du inne på sista året av din psykologutbildning och redo för den praktiska tjänstgöringen? Habiliteringscentrum i Eksjö har nu två platser öppna! Ta chansen och sök dig till Region Jönköpings läns PTP-program!

Vi söker

Vi söker två PTP-psykologer, som kommer arbeta nära varandra, till habiliteringscentrum i Eksjö. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med eventuell möjlighet till förlängning, med start 2018-08-13. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig arbete där din kreativa förmåga får komma till användning! Du har erfarna psykologkollegor nära till hands men jobbar också tillsammans med de övriga habiliteringsprofessionerna samt läkare och annan personal. Du ingår naturligtvis också i regionens uppskattade PTP-program. Läs mer om PTP-programmet här.

Det här får du arbeta med

Som PTP-psykolog ingår du i våra habiliteringsteam och är en mycket viktig del i vårt arbete. Mycket av de insatser som habiliteringscentrum genomför och de beslut om personer som tillhör habiliteringens målgrupp görs i samråd med psykologer och läkare. Psykologerna arbetar i huvudsak med utredningar, personliga samtal och handledning, både enskilt och i grupp.

Vill du höra hur en av våra nuvarande PTP-psykologer tycker det är att arbeta på Habiliteringscentrum? Klicka här för att se vad PTP-psykolog Marie Björling har att säga!

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra men också att arbeta självständigt. Eftersom hälso- och sjukvården är i ständig utveckling bör du ha intresse för att vara med och driva verksamheten framåt tillsammans med kollegor och teammedlemmar. Flexibilitet och god kommunikativ förmåga är andra viktiga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta: Enhetschef Stefan Elg, 010-243 73 24. Legitimerad psykolog Vanja Hofman, 010-243 73 31. Facklig företrädare SACO, Karin Åhlin, 010-242 43 44.

Urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2018-02-18. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som PTP-psykologer Tillbaka till lediga jobb