Sommarjobb Laboratoriemedicin

Laboratoriemedicin Region Jönköpings län

Vi söker nu biomedicinska analytiker till våra verksamheter på Höglandssjukhuset, Länssjukhuset Ryhov, Värnamo sjukhus samt regionens vårdcentraler under sommaren. Vi hoppas på din ansökan!

Vi erbjuder dig

Inför sommaren 2018 söker vi biomedicinska analytiker eller dig som studerar till biomedicinsk analytiker. För dig som är i början av din utbildning till biomedicinsk analytiker finns möjlighet att arbeta hos oss som laboratoriebiträde. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.

För att du ska trivas hos oss

Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Du bör ha god samarbetsförmåga och ha ett empatiskt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi utvärderar alltid hur våra semestervikarier har trivts och är stolta och glada över att de vill arbeta hos oss igen och vill rekommendera oss till andra och trivs med våra medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kan du kontakta administrativ samordnare Heléne Bügel, tfn 010-242 12 28, eller via mail helene.bugel@rjl.se Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examensbevis bifoga LADOK-utdrag. Ange i din ansökan om du föredrar att arbeta i Eksjö, Jönköping eller Värnamo. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre period under sommaren.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-01-31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb Laboratoriemedicin Tillbaka till lediga jobb