Sommarjobb, sjuksköterska

Dialysenheten, medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Välkommen att börja din karriär hos oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som gillar omvårdnad och teknik, är positivt inställd och pigg på utmaningar. På dialysenheten arbetar vi aktivt för att öka patientens delaktighet, där patienten efter eget önskemål och förmåga sköter delar av sin behandling. Tycker du om att arbeta självständigt men aldrig ensam, långsiktigt och akut, planerat men ändå mycket flexibelt, då är detta jobbet för dig!

Så här säger Sara, nyfärdig sjuksköterska som började arbeta hos oss i somras: ”Jag har fått mitt drömjobb! Det är verkligen ett gott arbetslag på dialysen. Tillsammans bedriver vi en komplex, intressant och utmanade vård. Arbetet som sjuksköterska på dialysen passar både nyfärdig och van sjuksköterska”.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb med mycket patientkontakt i ett härligt och tryggt arbetslag. Semestervikariat t.o.m. 2018-08-30 med möjlighet till förlängning. Tillträde januari-februari 2018 eller enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgraden kan variera i procent, enligt önskemål och överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Dialysenheten är en behandlingsavdelning, och vi ger behandling måndag till lördag. Inom enheten har vi en självdialysenhet integrerad med övrig verksamhet. Vi erbjuder dig individuell introduktion i åtta veckor.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är nyfiken, tar egna initiativ och har engagemang för människor. Att vara serviceinriktad och flexibel ser du som en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg, noggrann och kvalitetsmedveten samt har god samarbets- och empatisk förmåga.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar i en positiv anda och med ett öppet arbetsklimat. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss. Vi som arbetar här är en arbetsgrupp i åldersintervallet 22 till 60 år. En positiv åldersmix, tycker vi!

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Helen Sandahl, 010-244 87 02. Det går även bra att skicka sms till Helen på hennes mobil, 070-335 09 93. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, 036-32 15 98. Vill du komma på ett studiebesök så ordnar vi det! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sommarjobb, sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb