Undersköterska

Väster

Vi söker

Utbildad undersköterska med minst 5 års erfarenhet för tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • ett självständigt och omväxlande arbete
  • en kreativ, varm och öppen arbetsplats
  • fräscha lokaler på Värnamo Sjukhus som innebär nära samarbete med sjukhusklinikerna och närhet till röntgen och lab.
  • intern och extern kompetensutveckling

Det här får du arbeta med

Tillsammans med dina kollegor erbjuder du god vård och hög tillgänglighet för våra patienter, alltid med ett professionellt bemötande och patientsäkerhet i fokus. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete som exempelvis att självständigt utföra provtagning, EKG, blodtryck samt assistera läkare vid mindre operationer. Möjlighet att utveckla spetskompetens finns. Tjänstgöring på jourcentralen kan ingå.

För att du ska trivas hos oss

Som undersköterska hos oss tror vi att du trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i en händelsestyrd vardag. Det är därför viktigt att du uppskattar variation och snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du måste kunna se helheten, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. God svenska och körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar ständigt med att effektivisera våra processer och ge en bättre patientupplevelse. Därför värdesätter vi nytänkande och engagerade medarbetare. Vi har en stor öppenhet för patientens delaktighet i vårdprocessen och som en del i detta ser vi samverkan med andra aktörer som en viktig del av vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Anna Wingerup tfn 010-2448230 eller bitr verksamhetschef Anna Sjödin tfn 073-0818793. Facklig företrädare för Kommunal är Helena Lexander 010-2448230.

Sista ansökningsdag är 3 oktober. Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb