Arbetsterapeut

Habiliteringscentrum

Tycker du om att ta dig an utmaningar tillsammans med andra? Habiliteringscentrum arbetar i tvärprofessionella team och behöver nu någon som kan bidra med sin specialistkompetens som arbetsterapeut till Jönköpings vuxenteam.

Vi söker

Vi söker en arbetsterapeut med ett intresse för vuxna med rörelsehinder, intellektuella funktionshinder samt allvarliga hjärnskador. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Då resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat, stimulerande och utvecklande arbete i team där du är med och formar våra habiliteringsinsatser tillsammans med de vi är till för. Arbetet innebär även att du får ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta i team som riktar sig till vuxna med funktionsnedsättningar. Teamen består av administratör, arbetsterapeut, kurator, sjuksköterska, logoped, läkare, dietist, psykolog och sjukgymnast. Du är en av två arbetsterapeuter som svarar för den arbetsterapeutiska specialistkompetensen i teamet. Arbetsterapeuten arbetar rådgivande och stödjande för den vuxne med funktionsnedsättning, anhöriga och nätverk. De arbetsterapeutiska insatserna gäller främst frågor rörande den praktiska vardagssituationen, finmotorik, ADL-bedömningar, hjälpmedel och boende samt bedömning av tidsuppfattning.

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare på Habiliteringscentrum kommer din förmåga att samarbeta samt din kommunikativa förmåga vara viktig. Vi möter varje dag människor som befinner sig i olika situationer och i olika faser i livet, vilket sätter krav på oss att vara flexibla och kunna anpassa oss efter de människor vi möter och att hela tiden ha ett empatiskt förhållningssätt. Arbetet förutsätter att du tycker om att arbeta i team och förstår din roll, har en god samarbetsförmåga, men också förmåga till självständigt arbete. Du har god förmåga att finna lösningar på komplexa frågor.

Detta värderar vi högt

Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av enhetschef Johanna Andersson, tel. 010-242 43 02, 070-278 34 63. Arbetsterapeut Inger Rönnqvist, tel 010-242 43 10. Facklig företrädare för SACO, Karin Åhlin, tel.010-242 43 44. Urval och rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag är 2017-09-30. Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb