Undersköterskor som vill arbeta extra

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi söker timanställda undersköterskor till flera av vårdenheterna på medicinkliniken. Störst behov har just nu medicinsk vårdenhet B som har inriktning neurologi och stroke samt medicinsk vårdenhet C som har inriktning endokrinologi och lungmedicin.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller studerat minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet och som vill arbeta extra hos oss. Du är en trygg person som har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Som person är du tillmötesgående och du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande. Positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna vårdenhetscheferna Sabine Fallberg 010-242 20 82 på medicinsk vårdenhet B eller Anna Stålkrantz 010-242 20 92 på medicinsk vårdenhet C.

I denna rekrytering kan du skicka in en spontanansökan och rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag är den 2017-10-15. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterskor som vill arbeta extra Tillbaka till lediga jobb