Specialistsjuksköterska barn

Barn- och ungdomsmedicinska kliniken

Vi söker dig barnsjuksköterska som vill arbeta med barn och ungdomar på barn- och ungdomsmedicinska kliniken!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är, eller har påbörjat utbildningen till, specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller är intresserad av att arbeta på barn- och ungdomsmedicinska kliniken. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn samt förmåga att arbeta med kvalitets- och förändringsarbete.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda tillsvidareanställning på heltid på en arbetsplats med utvecklande och omväxlande arbete. Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

Inom klinikens öppen- och slutenvård vårdas sjuka barn och ungdomar i åldern 0-18 år. Klinikens organisation utgår från patientgrupper med likartade vårdbehov, där du som sjuksköterska har möjlighet till egen utveckling och tillsammans med kunniga medarbetare skapar förutsättningar för en god vård.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självgående och flexibel. Du är trygg och stabil och tar ansvar för din uppgift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barns och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård).

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta någon av vårdenhetscheferna: Barnvårdenheten, Anna-Lena Svensson, 010-242 22 62, eller Anna Thulin, 010-242 22 72 Barnmottagningen/barnakuten, Ann-Charlott Engberg, 010-242 22 37 Neonatalvårdenheten, Maria Ström, 010-242 22 87, eller Barbro Lundström, 010-242 22 82 Facklig företrädare för Vårdförbundet är Tanja Lazic, 010-242 22 70. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2017. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska barn Tillbaka till lediga jobb