Trainee sjuksköterska operation

Operations- och intensivvårdskliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Sjuksköterskor heltid, med intresse för vidareutbildning inom operationssjukvård. Vi planerar för en ny omgång av vårt utbildningsprogram för att stärka upp framtida behov av kompetens. Det är tillsvidareanställning, med placering på operation, under förutsättning att utbildningsprogrammet till specialistsjuksköterska fullföljs. Tillträde 2018-01-08.

Vi erbjuder dig

Du som är intresserad får göra fyra månaders handledd praktik på operation för att sedan söka vidareutbildning till operationssjuksköterska senast 2018-04-15 med utbildningsstart hösten 2018.

Det här får du arbeta med

Under praktiktiden kommer du att gå bredvid olika handledare för att få kunskap om arbetets innehåll för en operationssjuksköterska med omvårdnad av patienter före, under och efter operation. Det är ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och ansvarstagande. Du kommer att arbeta i team där bland annat gott samarbete är viktigt för operationsresultatet.

För att du ska trivas hos oss

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen och minst 1 års yrkeserfarenhet eller mer. Du ska ha ett stort intresse för avancerad sjukvård och vara motiverad för att vidareutbilda dig. Som person har du lätt för att samarbeta och kan snabbt ställa om dig till olika situationer. Du ska ha förmåga att själv planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Annika Delin, tfn 010-24 375 95. Facklig företrädare Lena Hedström, tfn 010-24 350 96. Sista ansökningsdag är den 30 september. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Trainee sjuksköterska operation Tillbaka till lediga jobb