Trainee sjuksköterska intensivvård

OP/IVA-kliniken Höglandsjukhuset

Vi söker

Sjuksköterska heltid, tillsvidareanställning, med placering på IVA under förutsättning att utbildningsprogrammet till specialistsjuksköterska inom intensivvård fullföljs. Tillträde 2018-01-08.

Vi erbjuder dig

Vi planerar för en ny omgång av vårt utbildningsprogram för att stärka upp framtida behov av intensivvårdssjuksköterskor. Du som är intresserad får möjlighet att göra fyra månaders handledd praktik på IVA innan det förhoppningsvis är dags att börja utbildning till specialistsjuksköterska. Utbildningen startar hösten 2018.

Det här får du arbeta med

Under praktiktiden kommer du att gå bredvid utsedda handledare för att få kunskap om intensivvårdssjuksköterskans omvårdnad av svårt sjuka och postoperativa patienter. Det är ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Du kommer att arbeta i ett team med god stämning där vi har omtanke om varandra och patienterna. Målet med traineen är att du självständigt ska kunna vårda postoperativa patienter på UVA/DUVA.

För att du ska trivas hos oss

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen och minst 1 års yrkeserfarenhet eller mer. Du ska ha ett stort intresse för avancerad sjukvård och vara motiverad för att vidareutbilda dig. Som person har du lätt för att samarbeta och kan snabbt ställa om dig till olika situationer. Du ska ha förmåga att själv planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Eva Edén-Gunnarsson telefon nummer 010-24 355 87 eller vårdenhetschef Helén Karlsson telefonnummer 010-24 356 88, facklig företrädare Emma Hugosson telefonnummer 010-24 355 90. Sista ansökningsdag är den 30 september. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Trainee sjuksköterska intensivvård Tillbaka till lediga jobb