ST-läkare

OP/IVA-kliniken Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi söker

Legitimerad läkare som vill utvecklas/utbildas till specialistläkare på vår klinik. Tjänsten är heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. För att arbeta på kliniken behöver du goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Körkort krävs

Vi erbjuder dig

Våra medarbetare deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete. Vi arbetar för en långsiktig utbildnings- utvecklings - och kompetensförsörjning för verksamheten. Vi kommer att inom något år flytta in i helt nybyggda lokaler.

Det här får du arbeta med

Som ST-läkare hos oss deltar du i alla delar av klinikens verksamhet. Vi arbetar i team kring patienterna på både IVA och operation. På kliniken bedrivs utveckling av verksamheten och utbildning av läkarkollegor och övrig personal Vi har till stor del elektiv verksamhet på operation inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, ÖNH samt tandoperationer. Operationsverksamheten är öppen för akuta ingrepp dygnet runt och vår intensivvårdsavdelning har 4 respiratorplatser samt uppvakningsavdelning.

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg i dig själv och har självinsikt, arbetar bra tillsammans med andra människor,lyssnar och kommunicerar, ser helheter och tar hänsyn till verksamhetens bästa, är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behöver själv kunna planera och strukturera ditt arbete i vardagen.

Detta värderar vi högt

Vårt mål är bedriva operations- och intensivvårdsverksamhet dygnet om, årets alla dagar, upprätthålla ett gott flöde och säker vård i samarbete med övriga medarbetare på kliniken/sjukhuset. Vi strävar efter goda relationer med våra interaktionskliniker och övriga sjukhus i regionen.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om jobbet kan du kontakta tf verksamhetschef Carina Garnå telefonnummer 010-24 351 85. Facklig företrädare för läkarföreningen är Milena Jakubczyk telefon nummer 010-24 355 73. Sista ansökningsdag är den 1 oktober. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb