Sjuksköterska rotation dag/natt

Urologklinikens vårdenhet länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Sjuksköterska till Urologklinikens vårdenhet för en tillsvidareanställning med tjänstgöring 78,24% eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Vi tänker att man arbetar natt i ett antal natt veckor följt av dag ett antal veckor. Förslag är 5 eller 10 veckor i taget då vi alltid är lediga var 5:e vecka som natt-sjuksköterska. Man är själv med och planerar för denna rotation vid intresse av denna tjänst. Tillträde om möjligt 1 december eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

att arbeta i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård. Vi strävar efter en god och säker vård med hög kvalitet och patienten i fokus. Nu söker vi dig som vill vara delaktig i detta arbetet tillsammans med oss.

Det här får du arbeta med

I arbetet på vårdavdelningen kommer du bland annat arbeta med pre- och postoperativ vård, omvårdnad och i övrigt sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö där arbetsglädje är en viktig del i vardagen.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från vårdavdelning ser vi det som meriterande. Du har ett intresse av att vilja utveckla dig inom området urologi. Du är en stabil person med god samarbetsförmåga, har ett strukturerat arbetssätt och kan arbeta självständigt. Du är lojal och serviceinriktad medarbetare med gott omdöme och en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Arbetet kräver att du har hög flexibilitet samt sätter patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Jennie Olsson telefonnummer 010-24 213 50 eller tf bitr vårdenhetschef ida Larsson 010-24 225 30, facklig företrädare för vårdförbundet Frida Sundman 010-24 225 30. Sista ansökningsdag är den 8 oktober. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska rotation dag/natt Tillbaka till lediga jobb