Sjuksköterska

Mobilt psykiatriskt team, Värnamo sjukhus

Vill du vara med att fortsätta utvecklingen av den psykiatriska vården i Värnamo? Vill du arbeta inom öppen- eller slutenvård eller flexibelt inom båda?

Vid Psykiatriska kliniken i Värnamo har man sedan 2016 arbetat med ett psykiatriskt uppföljningsteam, främst ett stöd för patienter efter hemgång från slutenvården. Vi vill nu utveckla detta mobila team till att bistå de patienter som har kontakt med kliniken med stöd- och vårdinsatser i hemmet i akuta situationer. Det mobila teamet kommer att bli ett viktigt komplement till övrig öppenvårdsverksamhet och öka tillgängligheten samtidigt som det ska kunna vara ett komplement till heldygnsvård. Ett mobilt team är bemannat med erfaren sjuksköterska och skötare. Fullt utbyggd är verksamheten planerad för dag- och kvällstid, sju dagar i veckan.

Vår målsättning är att kunna möta alla olika vårdbehov som patienter inom specialistpsykiatrin kan ha. Därför satsar vi på mångfald när det gäller behandlingsutbud, och arbetar så långt som möjligt i team. Det mobila teamet kommer att organisatoriskt vara kopplat till klinikens dagvårdsverksamhet. Vi öppnar möjlighet till att flexibelt kunna arbeta både inom teamet och i den ordinarie slutenvården.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska (svensk leg) och gärna har vidareutbildning i psykiatri. Viktigt är att du har värdefull erfarenhet och intresse av att arbeta med psykiatrisk vård. Arbetet är på heltid och tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid där arbetstiderna kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. För arbetet krävs att du har körkort för bil och arbetet innebär resor inom Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd och Värnamoområdet. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en kompetent och engagerad organisation. Du erbjuds stora möjligheter till kompetensutveckling. Vi ger dig olika möjligheter att välja ditt arbete;

  • tjänst inom det mobila teamet

För att trivas hos oss

Du har intresse för att utveckla den specialistpsykiatriska omvårdnaden. Du är självgående i ditt arbetssätt, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt förhållningssätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i oväntade situationer och kan skapa trygghet för din omgivning. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar på ett konstruktivt sätt och har en väl utvecklad empatisk förmåga. Du erbjuds handledning och förväntas delta i adekvat kompetensutveckling. Vid vår klinik eftersträvar vi en jämlik arbetsgrupp med hög kompetens och professionella medarbetare. Därför kommer det i rekryteringen läggas stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa dagvårdens enhetschef Kajsa Ekholm, tfn 010-244 97 51, avdelningens vårdenhetschef Britt-Marie Johansson, tfn 010-244 97 70. Facklig företrädare är Annie Jonsson, tfn 010-244 97 65. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag 2017-09-29. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb