Hälsans vårdcentral 2

Mamma som håller om sitt barn.
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 8:00-17:00

Telefonnummer

036-32 58 00

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

Vårdcentralen i centrum

Hälsans vårdcentral 2 finns centralt i Jönköping med högskolan och folktandvården som några av våra närmsta grannar. Här har vi en egen varmvattenbassäng för rehabilitering. På kvällar och helger bedrivs jourverksamhet i våra lokaler. 
Mottagningar, Hälsans vårdcentral 2

Hälsa i trygga händer

Vi vill göra vårt bästa för att våra patienter ska känna att deras hälsa är i trygga händer hos oss. Vi tycker det är viktigt att vara tillgängliga för att möta våra patienters behov och att de får träffa samma läkare och hälso- och sjukvårdspersonal varje gång de kommer till oss. Alla är välkomna att välja Hälsans vårdcentral 2 till sin vårdcentral oavsett var de bor.

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med allt från äldre patienter till små barn. Här arbetar 45 personer och tillsammans bidrar vi till en arbetsmiljö som är kreativ, öppen och varm.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Jönköping är en vacker stad som ligger belägen vid Vättern. Den har ett utbud av det mesta man kan önska av en mellanstor stad i Sverige, såsom restauranger, affärer, kultur och idrottsanläggningar. Det bor cirka 80 000 invånare i centrala Jönköping och cirka 130 000 i kommunen. Det är enkelt att förflytta sig då det finns goda möjligheter för både cykel, bil och kollektiva medel. Föreningslivet är stort och ger möjligheter för att som ny bosätta sig och etablera relationer i staden. Läs mer om att leva och bo i Jönköping på Jönköpings kommuns webbplats.
Jönköpings kommun(Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, ungefär 11 700 patienter har valt oss till sin vårdcentral. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer.