Hälsans vårdcentral 1

Mamma som håller om sitt barn.
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 7:45-17:00

Telefonnummer

036-32 54 00

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

Den centrala vårdcentralen nära dig

Hälsans vårdcentral 1 finns i centrala Jönköping bara ett stenkast från högskolan. Folktandvården och apoteket är några av våra närmsta grannar. I samma hus finns barn- och ungdomsmedicinsk mottagning och ett laboratorium för provtagning. Vi har även distriktssköterskemottagning i Bottnaryd, där vi har mottagning vissa tider.
Mottagningar, Hälsans vårdcentral 1

Hälsa i trygga händer

Vi vill att våra patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna. Här samverkar vi utifrån varje patients behov. Vår verksamhet är väl uppbyggd, med personal som har bred kompetens och som arbetar i team. Alla är välkomna att välja Hälsans vårdcentral 1 till sin vårdcentral.

Att vara medarbetare hos oss

Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med kollegor som har olika kompetenser, vi är cirka 40 personer. Utöver våra distriktsläkare som är specialister inom allmänmedicin har vi även ett antal utbildningsläkare. Tack vare vårt breda utbud av tjänster kan vi erbjuda dig en varierad arbetsmiljö, där du får möjlighet att samarbeta i team.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Jönköping är en vacker stad som ligger belägen vid Vättern. Den har ett utbud av det mesta du kan önska av en mellanstor stad i Sverige, såsom restauranger, affärer, kultur och idrottsanläggningar. Det bor cirka 80 000 invånare i centrala Jönköping och cirka 130 000 i kommunen. Det är enkelt att förflytta sig då det finns goda möjligheter för både cykel, bil och kollektiva medel. Föreningslivet är stort och ger möjligheter för att som ny bosätta sig och etablera relationer i staden. Läs mer om att leva och bo i Jönköping på Jönköpings kommuns webbplats.
Jönköpings kommun(Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, ungefär 12 300 patienter har valt oss till sin vårdcentral. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer.