Habo vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn.
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 8:00-17:00

Telefonnummer

036-32 48 00

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

Bra Liv i Habo - Mot ett friskare, mer aktivt och bättre liv

Habo vårdcentral är en välfungerande hälsofrämjande vårdcentral som erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälso- och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak. På våra mottagningar finns undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, läkare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer och psykolog. Hos oss är alla välkomna och vi ger ett gott bemötande och jobbar med en helhetssyn där hela människan är viktig.
Mottagningar, Habo vårdcentral

Hälsa i trygga händer

Habo vårdcentral står för ett vänligt och professionellt bemötande som präglas av ömsesidigt förtroende och respekt. Vårt mål är att finnas till för dig i de situationer då du behöver vår kompetens. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Att vara medarbetare hos oss 

Som medarbetar hos oss får du möjlighet att vara med och utveckla Habo vårdcentral till en fortsatt attraktiv vårdcentral för personal och patienter. Personalen består av cirka 34 personer med olika kompetenser. Samverkan mellan yrkesgrupperna är en del av vardagen och du får en varierad arbetsmiljö där du träffar patienter i alla åldrar.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Vårdcentralen är belägen i Habo, en liten landsbygdskommun knappt 2 mil norr om Jönköping. Kommunen är vackert belägen på västra sidan av Vättern med stora möjligheter till idrott och friluftsliv. Här finns bra service för barnfamiljer med utbud av barnomsorg och skolor. Habo bjuder på det mesta, allt från ett aktivt centrum till närhet av skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. Närheten till Jönköping ger dig möjlighet att ta del av ett rikt kulturliv. Läs mer om att leva och bo i Habo på Habo kommuns webbplats.
Habo kommun(Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, ungefär 9 380 patienter har valt oss till sin vårdcentral. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer.