Gislaveds vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag-fredag 08.00-17.00

Telefonnummer

0371-58 40 15

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 vårdguiden.
För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

 

Gislaveds vårdcentral - En plats för personliga möten

Vi fokuserar på att erbjuda en lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet som präglas av omtanke och helhet. Vårdcentralen finns belägen i de centrala delarna av Gislaved som är en landsbygdskommun, knappt 4 mil söder om Värnamo. Vi arbetar i nya trevliga lokaler där vi vill erbjuda primärvård av högsta kvalitet. 
Mottagningar, Gislaveds vårdcentral 

Hälsa i trygga händer

Vi erbjuder våra patienter ett stort utbud av vårdtjänster som präglas av personligt bemötande och bred kompetens. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, diabetes- och astma/KOL-sjuksköterska, sjukgymnaster, arbetsterapeut, rehab samordnare, fotvårdsterapeut, psykolog, kurator, undersköterskor och vårdadministratörer.
Tillsammans är vi ett team på 39 personer.  

Att vara medarbetare hos oss

Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Som medarbetare hos oss är du en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Gislaveds kommun är en välmående landsortskommun, här bor ca. 30 000 innevånare.
Vi har naturen nära inpå livet, med att stort antal sjöar och vidstäckta skogsområden där förutsättningarna är goda för jakt, fiske, golf, skidåkning och andra naturupplevelser.
Gislaveds kommun(Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Cirka 10 600 personer har valt oss till sin vårdcentral.

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer dig tillgodo nästa gång du besöker oss. 

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete tar sitt avstamp i vardagen där såväl avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer för att agera hållbart.