Eksjö vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn.
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 08:00 - 17:00

Telefonnummer

0381-359 25

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

Den trygga vårdcentralen

Eksjö vårdcentral ligger mitt i det småländska höglandet. Här möts patienten av kompetent personal och en fast bemanning, vilket resulterar i att vi kan erbjuda vård av hög kvalitet. 

Hälsa i trygga händer

Vi har erfaren och välutbildad personal som arbetar för god tillgänglighet. Hos oss arbetar 50 personer. Tillsammans är vi ett kompetent team bestående av distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, personalassistent, kurator, psykolog, arbetsterapeut och sjukgymnast. 

Vårdcentralen erbjuder en variation av hälso- och sjukvård vid bland annat sjukdom eller rehabilitering efter skada. Vi hjälper patienter som vill sluta röka eller snusa. Patienter som befinner sig i psykisk ohälsa såsom ångest, depression, utmattning och stressproblematik kan också få hjälp av oss.
Mottagningar, Eksjö vårdcentral

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare hos oss är du med och driver utvecklingen för framtidens primärvård och tillsammans skapar vi ett mervärde för våra invånare. Vi är en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Du får chansen att arbeta på en vårdcentral som ständigt växer och utvecklas. Vi har en stabilitet i personalgruppen och här får du möjlighet att vara med och utveckla till en fortsatt attraktiv vårdcentral för personal och patienter.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Eksjö är en kommun på det Småländska Höglandet. Att bo och arbeta i Eksjö är att upptäcka den lilla kommunens alldeles speciella karaktär. När du strosar runt i Eksjös innerstad - den unika trästaden eller vandrar i naturen, cyklar på en grusväg, fiskar i en av de många sjöarna eller plockar lingon - då har du upptäckt något av Eksjös livskvalitet. I Eksjö finns också ett mycket rikt kulturliv. 

Vår enda vinst - patientens hälsa

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, ungefär 14 100 patienter har valt oss till sin vårdcentral. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.   

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer.