Bankeryds vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn.
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Johan W Avby

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 8:00-17:00

Telefonnummer

036-32 38 00

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

Den personliga vårdcentralen med omtanke!

Bankeryds vårdcentral är en del av de landstingsdrivna Vårdcentralerna Bra Liv som tillsammans erbjuder invånarna vård, hälsa, rehabilitering och arbetslivsinsatser. Tack vare vår stabila personalstyrka kan vi erbjuda mycket bra tillgänglighet och dessutom kan vi utbilda läkare för framtidens primärvård. Vi strävar efter att alla som kommer hit ska känna sig sedda och få ett professionellt bemötande. 

Hälsa i trygga händer

På vårdcentralen arbetar ca 30 personer. Tillsammans är vi ett kompetent team bestående av distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, kurator, psykolog, arbetsterapeut och sjukgymnast. 
Mottagningar, Bankeryds vårdcentral 

Att vara medarbetare hos oss 

Vi arbetar utifrån omtanke, både om våra patienter och vår personal. För oss är det viktigt att du som anställd får utvecklas, ha inflytande och kan påverka din arbetsdag.

Vi arbetar med en helhetssyn för att se varje individs behov. Vi värdesätter att våra medarbetare är professionella, trygga och vill vara med och utveckla framtidens primärvård. Vi uppmuntrar teamarbete och kompetensutveckling för att skapa en arbetsplats som är dynamisk och effektiv. 
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Jönköping är en vacker stad som ligger belägen vid Vättern. Den har ett utbud av det mesta man kan önska av en mellanstor stad i Sverige, såsom restauranger, affärer, kultur och idrottsanläggningar. Det bor cirka 80 000 invånare i centrala Jönköping och cirka 130 000 i kommunen. Det är enkelt att förflytta sig då det finns goda möjligheter för både cykel, bil och kollektiva medel. Föreningslivet är stort och ger möjligheter för att som ny bosätta sig och etablera relationer i staden. Läs mer om att leva och bo i Jönköping på Jönköpings kommuns webbplats.
Jönköpings kommun(Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, ungefär 8 800 patienter har valt oss till sin vårdcentral. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök. 

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer.