Restaurangerna i Jönköping

För dig som vill veta mer hur det fungerar hos oss.

Personal

Vi är åtta personer som jobbar i Restaurang Matilda på Länssjukhuset Ryhov. En av oss svarar för matakuten, som är en mobil serveringsenhet som finns uppställd på plan 3. I matakuten finns kylda maträtter, sallader, lite smörgåsar samt något konfektyr.

I restaurang Matrosen på vid Rosenlunds vårdcentrum arbetar två personer.

För att få jobba hos oss ska du ha någon restaurang- och storköksutbildning. Dessutom lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Alla som jobbar hos oss ska älska mat och service.

Kunden är hjärtat i vår verksamhet. Våra kunder ska mötas av glada medarbetare, som gör sitt bästa för att förväntningarna överträffas.  Om du är intresserad av att jobba hos oss, skicka e-post till restaurangchef Anica Dahlander, anica.dahlander@rjl.se.

Utmärkelser

Två år i rad har vi placerat oss på förstaplats i Sverige avseende kundnöjdhet, ekonomi och service. Vi deltar i ett Best Practiceprogram tillsammans med 47 andra sjukhus från hela landet, 33 av dessa är med i måltidsprocessen.  Detta gör oss naturligtvis oerhört stolta och ger energi att fortsätta jobba för nöjda kunder.

Vi jobbar med ständiga förbättringar. Ett av våra förbättringsarbeten är att minska matsvinnet. Sedan 2008 har vi minskat från 14% till 5%, 2013.